Glamping på Sjælland

Vi elsker at inspirere dig til at tage på en unik overnatning i Danmark, og herunder kigger vi på nærmere på glamping på Sjælland. 

8 unikke glamping-muligheder på Sjælland som du skal prøve

Læs med her og se hvilke unikke muligheder der er for glamping på Sjælland.

1. Glamping på Knabstedgaard

Glamping på Knabstedgaard finder du i et eventyrligt landskab på Sjælland, hvor marker og skove strækker sig så langt øjet rækker. Her vil I blive betaget af de mest smukke solopgange og en helt fantastisk nattehimmel. Jeres ophold vil bringe jer tæt på naturen, og I kan være sikre på at få besøg af fasanerne, hvis ankomst I kan høre længe før de kommer. 

📍Hårlev, Danmark

2. Krebsen - Naturlig glamping hos Korsgaarden

Overnat på din helt egen ø i glampingteltet Krebsen på Korsgaarden. Her tilbydes naturlig glamping kun 1,5 time fra København. Oplev smukke søer og åbne marker, overnat i store telte og nyd fiskeri og madlavning over åben ild. Morgenmad serveres, og børnene kan udforske naturen. Skab magiske øjeblikke omkring bålet, lyt til uglen og del historier. En intim oase i naturen.

📍Nysted, Danmark

3. Glashytten

Det er måske ikke et glampingtelt, men wow! Se lige den her unikke glashytte. Her finder du et unikt tilflugtssted i de smukke Lollandske alper. Glashytten tilbyder luksuriøs komfort og enestående panoramaudsigt over mark og skov, med direkte udsyn til himlen fra dobbeltsengen. Det er den eneste af sin art i Danmark. Forkæl jer selv med et eksklusivt hjem væk hjemmefra, hvor I kan nyde naturens skønhed uden at fryse, blive våde eller føle stress. Lad jer omfavne af den magiske atmosfære, og vender hjem med fornyet energi efter en uforglemmelig oplevelse i Glashytten.

📍Lolland, Danmark

4. Glamping i Eg på Kimmersøgaard

Oplev glamping i Eg på Kimmersøgaard på midtsjælland. Beliggende blandt juletræer, tilbydes privatliv og enestående naturoplevelser med stjernehimmel, dyre- og fugleliv. Teltet har en 6 meter i diameter, dobbeltseng og plads til 3 ekstra sovepladser. Teltet indeholder dyner, puder og sengelinned, samt en lille reol og 2 kurvestole. Gårdens faciliteter inkluderer toilet, køkken og morgenmadsservice. 

📍Kirke Eskilstrup, Danmark

5. Dansk Natur Glamping Elverdamså

Nyd unik og rummelig glamping i Dansk Natur Glampings telt med egen terrasse blandt grantræer. Få fred og ro i naturen, slapp af i vildmarksbadet og tøndesaunaen. Indretningen består af en dobbeltseng, lænestole og stemningsskabende inventar. Teltet har bionedbrydelige badeprodukter, blomster og krydderurter på terrassen samt havemøbler og kuglegrill. Badeværelset indeholdet et campingtoilet og brugser. Teltene er beskyttet af solsejl, og der er et isoleret trægulv på terrassen for komfort i enhver vejrsituation. Området byder på historiske og kulturelle seværdigheder i køreafstand fra Isefjorden, Holbæk og Roskilde.

📍Tølløse, Danmark

6. Glamping i kuppelteltet Hassel hos Himmelly

Få fuldstændig afslapning og en magisk oplevelse med en overnatning i et af de 2 smukke kuppeltelte (Hassel & Belle). Væk fra trafik og støj kan du nyde fuglefløjt og vinden i træerne. Teltet ligger i en privat, idyllisk natur-oase omgivet af træer og har udendørs siddepladser, kuglegrill, bålplads med grillstativ, solstole og bålredskaber. Teltet har en 180 cm dobbeltseng, ekstra tæpper, hynder, stikkontakter, minikøleskab, myggenet, håndsprit, myggelys, lommelygte, kaffe/te, elkedel, spil og store vinduer for at omfavne naturen. Du har adgang til vores 2 hektar store grund med have, skov, væksthus, sø, fælles toilet og bad samt udendørs køkken.

📍Nørre Alslev, Danmark

7. In good hands - Dark Sky 

Ja, det ser helt vildt ud! Og bare rolig det er ikke kunstig intelligens der har lavet dette billede. In good hands er en unik overnatning i dette spejl kuppelhus. Billederne taler vidst for sig selv. 

📍Stege, Danmark

8. Glamping hos Camønogaarden

Nyd en glamping overnatning hos Camønogaarden, her kan du overnatte med en smuk udsigt over de bølgende marker. I teltet finder du en stor og behagelig dobbeltseng med dyner og puder. Der er service, bestik, en kedel, bord og stole både inde og udenfor teltet. Møns Klindt kan nås på tyve minutter fra stedet. 

Her finder du også Dark sky hytte, Campingvognen og Shelter på Camønogaard.
 

📍Borre, Danmark

Find mere glamping på Sjælland hos Campanyon(tidligere Owayy)

Hos Owayy kan du finde næsten alle glamping ophold i Danmark! Både på glamping på Sjælland, glamping på Fyn og glamping i Jylland. Udforsk alle unikke overnatningssteder hos Campanyon for at opdage disse unikke muligheder.

Foto: Owayy.com/da