Glamping på Fyn og øerne

Her hos Glamping i Danmark elsker vi at inspirere dig til at tage på en unik overnatning i Danmark. Og her skal vi naturligvis også forbi Fyn, Langeland og Ærø.

8 unikke glamping-muligheder på Fyn som du bør opleve

Læs med her og se hvilke unikke muligheder der er for glamping på fyn.

1. Æblehaven på Villa Skovly

I hjertet af den sydfynske natur finder du Æblehaven på Villa Skovly. Villa Skovly byder på luksus overnatning i deres glampingtelt, tæt på en privat sandstrand og i skønne naturomgivelser. Opholdet indbyder til afslapning, inspiration og velvære for både store og små. Som gæst vågner du op midt i naturen, og du kan nyde din morgenmad i romantiske omgivelser

📍Hesselager, Danmark

2. Boho Glamping på Fyn

Her tilbydes der en miniferie med lukus i en stor privat have. Som gæst hos Boho Glamping får man muligheden for at få slappet af og ladet op sammen med dem, man holder af – eller i sit eget gode selskab. Du eget bad og toilet i et lille gæstehus og der tilbydes 20% rabat, hvis du køber flere nætter.

📍Nyborg, Danmark

3. Det Lille Grønne Hus 

I et 200 år gammelt bøgetræ finder du denne eventyrlige trætophytte. Det Lille Grønne hus er indrettet minimalistisk, emmer af hygge, og har udsigt over markerne. Inkluderet i opholdet er en autentisk vietnamesisk aftensmad med drikkevarer. Derudover bliver morgenmaden også serveret til jer i trætoppene, så det er bare at læne jer tilbage og nyde tilstedeværelsen.

📍Kværndrup, Danmark

4. Teltsuite ved det sydfynske øhav

Elsker du udendørslivet, men også elsker lidt luksus, så er Teltsuiterne ved det sydfynske øhav, nok ikke helt ved siden af. Her får du et 40kvm bomuldstelt, der er fuldt møbleret med kærlighed og skandinavisk design, og giver komfort og åndbarhed. Stedet finder du i smukke Faldsled med både strand, skov, internationalt anerkendt gourmet restaurant og ren idyl, kan du nyde friske morgendyp i Helnæs Bugt, lave mad over bål, nyde poolen eller de mange sydfynske gourmet-oplevelser lige i nærheden.

📍Millinge, Danmark

5. Camp Purreskoven hos Villa Skovly

Vi har tidligere været omkring Villa Skovly og deres hyggelige glampingtelt og det er fordi, at når du besøger Villa Skovly, kan du ikke kun nyde deres hyggelige glampingtelte, men også deres charmerende lille hytte, Camp Purreskoven. Her vågner du op midt i naturen fra en rolig søvn og kan, nyde en skøn morgenmad i romantiske omgivelser.

📍Hesselager, Danmark

6. Hotelhytter ved det sydfynske øhav

Nyd en unik oplevelse i en Hotelhytte ved det sydfynske øhav, som er en blanding mellem et hotelværelse og en hytte. Her finder du både hygge og luksus i naturskønne omgivelser ved det sydfynske øhav. Her mellem egetræerne kan du slappe af. I hytten finder du en stor dobbeltseng, køleskab, spisebord og loungestole.

📍Millinge, Danmark

Glamping på Langeland

Tiki Star Dome 

På fantastiske Langeland finder du Tiki Star Dome, som er et af de få kuppelhuse vi har i Danmark. Her er rammerne dannet for et romantisk ophold eller for hele familien - kuppelhuset kan huse 2 voksne og 2 børn. Tiki Star Dome er fuldt isoleret, 30m2 stor, bygget på en platform med en privat tereasse, har et overdækket ude køkken og et badeværelse med varmt brusebad og et økologisk toilet. 

Det store panoramavindue giver en 180 graders udsigt over markerne til havet, og et loftsvindue til stjernetegning. 

📍Langeland, Danmark

Tiki Cabin

Hos Tiki Camp finder du denne anderledes hytte - det er nemlig en A-frame-hytte. Hytten er simpelt indrettet og hyggeligt placeret på en træplatform i kanten af frugtplantagen. En sjov detalje er at du kan åbne hele den ene side af hytten, som om dagen vil være et overdække.

📍Langeland, Danmark

Tiki Cabin Glamping

Hos Tiki Camp finder du også flere glampingtelte blandt andet deres hyggelige Orange Medium Tent.
Teltet indrettet med behageligt gulvtæppe, økologisk sengetøj og en stor dobbelseng. Udenfor dit telt finder du alt hvad du behøver for madlavning,  et spise område, lounge stole, puder og ekstra tæpper. Der er en gratis boks med brænde ved ankomst og mere kan købes på stedet.

📍Langeland, Danmark

Tiki Camp

Som du allerede kan fornæmme har Tiki Camp meget at byde på og i alt finder du 6 unikke overnatningsmuligheder, her i blandt 4 glampingtelte, 1 a-frame-hytte og 1 kuppelhus. Alle er beliggende i skønne naturomgivelser og gæsterne opfordres til at genbruge plastik og være bevidste om deres vandforbrug. Det er et sted med fokus på detaljer, skabt af Nicki og Tirza, som vil give dig en personlig oplevelse.

📍Langeland, Danmark

Glamping på Ærø

Glamping på Teglværkspladsen på Ærø

Her finder du flere skønne glampingtelte som bare venter på at blive udforsket af dig. De hyggeligt indrettede telte giver de optimale betingelser for en afslappende getaway. Her står tiden stille og du skal iikke bruge energi på andet end at nyde den omgivende natur og selskabet med dem du er sammen med.

📍Marstal, Danmark

Bondegårdsferie i glamping telt

Få en unik glamping bondegårdsferie på en økologisk gård, kun 200 meter fra en dejlig strand. Her vil I være de eneste gæster glampingteltet, som har plads til 5 personer, inklusiv te-køkken med køleskab og 2 kogeplader, samt eget badeværelse. Her kan I trække jeg tilbage og nyde havudsigten fra teltet, som står på en terrasse i en stor naturhave tæt på dyrene og køkkenhaven.

📍Søby Ærø, Danmark

Find mere glamping på Fyn og øerne hos Campanyon (tidligere Owayy)

Hos Owayy kan du finde næsten alle glamping ophold i Danmark! Både på glamping på Sjælland, glamping på Fyn og glamping i Jylland. Udforsk alle unikke overnatningssteder hos Campanyon for at opdage disse unikke muligheder.

Foto: Owayy.com/da